Filters sluiten
 
van tot
2 van 7
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Peerd van Ome Loeks (groot)
Peerd van Ome Loeks (groot)
Wie kent hem niet: het standbeel van het Peerd vanOme Loeks. Al jaren lang staat hij op het plein voor het Groninger hoofdstation en heet de bezoekers welkom. Afmeting: 15 x 20 cm
€ 34,95
Soap 7: No.5 24/7 HAND
Soap 7: No.5 24/7 HAND
NO. 5 24/7 HAND Deze stoere handen zeep heeft extra waskracht door de geactiveerde kool. Poppy seeds scrubben het vuil weg, druivenpit olie (vit. E) is zacht voor de huid en kloofjes kunnen zomaar verdwijnen.De geur is fris: eucalyptus...
€ 5,99
SOAP 7: No. 6 LEMON & SEASALT
SOAP 7: No. 6 LEMON & SEASALT
No.6 LEMON & SEA SALT Zout van de Dode Zee is extra reinigend en door de mineralen versterkend voor de huid. Ook bij een geïrriteerd velletje kan deze zeep verlichting geven. Veel gebruikers met psoriasis klachten hebben baat bij deze...
€ 5,99
SOAP 7: No 7 RUB & SCRUB
SOAP 7: No 7 RUB & SCRUB
No.7 RUB & SCRUB. Scrub je body met gemalen amandelen, maïsmeel en chia! Adzuki beans geven de zeep fijn schuim en shea butter maakt het recept helemaal perfect. Kruidig fris deze combinatie van kruidnagel, salie en een vleug bergamot.
€ 5,99
SOAP 7  GREEN & CLEAN
SOAP 7 GREEN & CLEAN
GREEN & CLEAN. Fris kruidig douchen met rozemarijn en tea tree, een tikje citroen: probeer ‘m uit, hij is heerlijk fris! Druivenpitolie reguleert talgproductie en bevat veel anti-oxidanten en vitamine C. Groene klei reinigt grondig,...
€ 5,99
SOAP 7: HAIRSOAP
SOAP 7: HAIRSOAP
HAIR SOAP Dit is een populaire, deze zeep voor de bol. Honing van de stadsimker, koudgeperste tarwekiem olie, rozemarijn, een tikje limoen. Deze zeep werkt het beste bij normaal, kort tot half lang haar. Geen succes? Dan is het een fijne...
€ 6,50
SOAP 7: HAIRSOAP JOJOBA BOOST
SOAP 7: HAIRSOAP JOJOBA BOOST
JOJOBA BOOST Rond en een mooi donker, zo houdt u de verschillende haarzepen beter uit elkaar! Deze zeep geeft het haar (normaal tot vet haar) een glad en zacht gevoel. Tjokvol verzorgende oliën zoals avocado-, kokosolie en cacaoboter, en...
€ 6,50
SOAP 7: HAIRSOAP PRIMROSE
SOAP 7: HAIRSOAP PRIMROSE
EVENING PRIMROSE Deze zeep is gemaakt met rhassoul; Marokkaanse vulkanische klei uit het Atlasgebergte. Al eeuwenlang gebruikt voor het wassen van huid en haar. Het is dan ook een heerlijke shampoo bar! De teunisbloem olie verzacht de...
€ 6,50
SOAP 7 : HAIRSOAP ARGAN JOY
SOAP 7 : HAIRSOAP ARGAN JOY
ARGAN JOY Boordevol vloeibaar goud (argan olie) voor glanzend haar en een stralende huid (want kan ook als body soap gebruikt worden). Met de meest verzorgende oliën: avocado, castor, kokos, olijf, shea butter; het kan niet op! Deze...
€ 6,99
TIP!
Puzzel Gronings Café ( 1000 stukjes)
Puzzel Gronings Café ( 1000 stukjes)
Het Gronings café, dè plek waar stamgasten elkaar ontmoeten aan de bar of aan de stamtafel. Hier worden de stadse zaken besproken onder het genot van een lekker drankje. Dus stap binnen in ons bruine café, de bekendste kroeg van de stad....
€ 17,99
TIP!
Soap 7;  No. 1 LOVE LAVENDER
Soap 7; No. 1 LOVE LAVENDER
No.1 LOVE LAVENDER In Frankrijk ontdek je; de geuren van lavendel en den horen bij elkaar. Dit is een fijne basiszeep voor iedereen die van hemelse geuren en romig schuim houdt. 's Ochtends heeft lavendel een opwekkende werking, ’s...
€ 5,99
Soap 7: No. 2 FABULOUS VERVEINE
Soap 7: No. 2 FABULOUS VERVEINE
No.2 FABULOUS VERVEINE Deze zeep is gemaakt met zoete amandelolie, roze klei en havermout. De milde scrub van de gemalen havermout is ook erg fijn voor het gezicht. Franse roze klei zorgt voor extra reiniging en een lieve ‘look’. De...
€ 5,99
2 van 7
Laatst bekeken