Filters sluiten
 
van tot
3 van 7
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Soap 7: No. 3 ALOE LADY
Soap 7: No. 3 ALOE LADY
No.3 ALOE LADY Zeer geliefd bij zowel dames als heren met verschillende huidtypen; droog, gevoelig, normaal of ‘ouder wordend’. Avocado-olie geeft romig schuim, Aloë Vera-gel voedt en beschermt de huid. Een basic frisse geur van...
€ 5,99
Soap 7: No. 4 BATHING THYME
Soap 7: No. 4 BATHING THYME
No.4 BATHING THYME. Het rijstwater waarmee deze zeep eerst gemaakt werd, had invloed op de geur van de zeep. Hij werd er een beetje muffig van. De nieuwe variant bevat geen rijstwater meer, maar nog wel flink veel abrikozenpitolie. En...
€ 5,99
Houten snijplank Martinitoren
Houten snijplank Martinitoren
Houten snijplank van 14 x 32 cm. Met handig ophangkoord Gelaserde afbeelding van de Martinitoren
€ 9,99 € 12,99
Verzilverd theelepeltje Martinitoren
Verzilverd theelepeltje Martinitoren
verzilverd theelepeltje met de Martinitoren wordt geleverd in een geschenkverpakking Ook verkrijgbaar in de Groningen Store in Forum Groningen
€ 6,95
TIP!
Sleutelhanger Groningen rond
Sleutelhanger Groningen rond
Leuke metalen Groningen Sleutelhanger in diverse kleuren verkrijgbaar ( rood, licht groene en roze).
€ 3,50
Groningse Wijsheden
Groningse Wijsheden
In dit boekje vindt u een verzameling wijsheden uit de provincie Groningen. Deze zijn verzameld door Fré Schreiber en geïllustreerd door Will Berg. Men mout schoapen scheren noar dat ze wol hebben. Men moet de schapen scheren naargelang...
€ 6,99
Sleutelhanger Er gaat niets boven Groningen
Sleutelhanger Er gaat niets boven Groningen
Rechthoekige, metalen sleutelhanger met het beroemde logo Er gaat niets boven Groningen
€ 3,50
TIP!
Vanhulley Mondkapje
Vanhulley Mondkapje
Groningenstore.nl is begonnen met de verkoop van in Groningen vervaardigde mondkapjes. Het betreft mondkapjes die door Vanhulley zijn gemaakt van overhemdenstof. De mondkapjes zijn van 100% katoen en beschikken over een mogelijkheid om...
€ 4,09
Stadskwartet Groningen
Stadskwartet Groningen
Toer langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Groningen. Ga mee naar het historische centrum, de musea en stadsparken. Bezoek de festivals, proef de cultuur of slenter door de gezellige winkelstraten en pik een terrasje. Proef...
€ 9,95
DVD WAD
DVD WAD
Een film van Ruben Smit. 'WAD – overleven op de grens van water en land' laat de bijzondere schoonheid van het Waddengebied zien en toont de dynamiek en grootsheid van dit unieke landschap. De hele voedselketen wordt in beeld gebracht,...
€ 24,99
Stormparaplu "droge Groninger" zwart/platin
Stormparaplu "droge Groninger" zwart/platin
Zelfs in het mooie Groningen schijnt niet altijd de zon. Sterker nog: soms komt de regen met bakken uit de hemel. Maar met deze stevige stormparaplu trotseer je weer en wind, over dijken en wierden. Zo blijf jij een droge Groninger. Met...
€ 17,50
Tas "Groningen" XL rood/blauw
Tas "Groningen" XL rood/blauw
Doodstil, Hongerige Wolf, Jipsingboermussel? Voor de gemiddelde Nederlander zijn dit loze kreten. Maar Groningers weten dat het hier om merkwaardige Groninger plaatsnamen gaat. En dat op een extra grote tas. Dat had je zeker...
€ 5,99
3 van 7
Laatst bekeken