Filters sluiten
 
van tot
 
2 van 3
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Hanze wandeling
Hanze wandeling
€ 1,50
Kijk - en zoektocht Groningen
Kijk - en zoektocht Groningen
(Kinder)-speurtocht voor jong en oud Ga met het baasje van Ebbe op speurtocht door de binnenstad van Groningen. Ebbe is niet echt een speurhond, maar vooral geïnteresseerd in eten. Help jij zijn baasje bij het vinden van de juiste...
€ 1,50
Plattegrond Groningen Stad
Plattegrond Groningen Stad
Met deze VVV Plattegrond van de stad Groningen vind je makkelijk je weg in de stad. De kaart heeft een duidelijke centrumkaart en een overzicht van de gehele stad inclusief straatnamenregister. Daarnaast bevat de kaart ook nog...
€ 1,50
Groninger borgen en tuinen
Groninger Borgen & Tuinen
In de provincie Groningen zijn veel borgen (stenen landhuizen) als steenhuis begonnen. Steenhuizen stammen uit de middeleeuwen en waren versterkte torens bedoeld om bescherming te bieden tegen aanvallen. Omdat stenen duur waren konden...
€ 2,00
Kiek over Diek
Kiek over Diek
Fiets en wandelroutes langs de Groninger Waddenkust: De provincie Groningen kent een enorme variëteit aan natuurgebieden, historische gebouwen en andere bezienswaardigheden. Niet snel vind je zoveel bijzonder plakken op zo'n kleine...
€ 2,50
Groots genieten in Noord Nederland
Groots genieten in Noord Nederland
Deze gids is jouw ideale hulpmiddel als je op pad wilt gaan in het noorden van Nederland. Blader lekker door deze gids heen en plan een tochtje langs de leukste plekjes van Groningen, Friesland en Drenthe. Wij hebben speciaal voor jou...
€ 3,95
Kerken in Groningen
Kerken in Groningen
De Kerkenkaart van Groningen weer helemaal up to date en in een nieuw jasje gestoken. Alle bezittingen van de Stichting hebben hiermee weer een plekje gekregen. Met behulp van deze kerkenkaart zijn alle gebouwen eenvoudig te vinden; Op...
€ 4,95
Wandel - Fietskaart De Onlanden
Wandel - Fietskaart De Onlanden
Dichtbij de stad Groningen ligt een natuurgebied van circa 3.500 aaneengesloten voetbalvelden groot, met ruige hooilanden, moerasbos en volop ruimte voor overtollig water. Bij langdurige, hevige regenval zorgt dit gebied ervoor dat de...
€ 4,95
G7 fietsroutes
G7 fietsroutes
€ 5,00
Falk Plattegrond Groningen
Falk Plattegrond Groningen
Traditionele stadsplattegrond en moderne Fietskaart in één. Met deze kaart van Groningen en omgeving vang je twee vliegen in één klap. Alle straatnamen van de stad en de omliggende dorpen zijn terug te vinden op de kaart. Zelfs de...
€ 7,99
Rondje Groningen Fietsroutes
Rondje Groningen Fietsroutes
De mooiste plaatsen van Groningen Ontdek Groningen eens per fiets. De beschreven routes in dit boek voeren u door de mooiste Groningse natuurgebieden, langs meren en diepen en door prahtige plaatsen als Wedde, Appingedam en Bedem.,...
€ 7,99
Rondje Groningen - wandelroutes
Rondje Groningen - wandelroutes
Nederland is een prachtig land om te voet te leren kennen. Met Rondje wandelen in Groningen ontdekt u de mooiste plekjes van ons land. Elke provincie heeft zo zijn eigen bezienswaardigheden en landschappen. Zo ontdekt u de wierden, de...
€ 7,99
2 van 3
Laatst bekeken