Filters sluiten
 
van tot
 
2 van 3
Geen resultaten gevonden voor de filter!
G7 Borgen Route
G7 Borgen Route
Een "Borg" is de Groningse benaming van een buitenhuis, eerder vaak bewoond door adellijke families. Ooit stonden er meer dan honderd in de provincie, nu resteren daarvan slechts zestien, waarvan vier een museale functie hebben. Deze...
€ 1,50
G7 Rondom Bourtange
G7 Rondom Bourtange
Fietsen in Westerwolde Met deze fietsroute ga je op ontdekkingstocht in vestingstad Bourtange en de prachtige streek Westerwolde, beide vlakbij de Duitse grens. Westerwolde heeft een zeer afwisselend landschap: van bossen heide tot...
€ 1,50
Fietsroute De Stadsweg
Fietsroute De Stadsweg
De Stadsweg, een eeuwenoude handelsroute Al in de vroege middeleeuwen werd er vanuit Groningen handel gedreven met verre oorden. Sinds die tijd was de Stadsweg eeuwenlang onderdeel van de doorgaande verbinding tussen de stad Groningen en...
€ 1,50
G7 Wierden fietsroute
G7 Wierden fietsroute
Wierdenlandschap Het wierdenlandschap van Groningen beoort tot de oudste cultuurlandschappen van Noordwest-Europa. Groningen is bezaaid met wierden: eeuwenoude kustmatige heuvels die bewoners van deze streek meer dan duizend jaar lang...
€ 1,50
Plattegrond Groningen Stad
Plattegrond Groningen Stad
Met deze VVV Plattegrond van de stad Groningen vind je makkelijk je weg in de stad. De kaart heeft een duidelijke centrumkaart en een overzicht van de gehele stad inclusief straatnamenregister. Daarnaast bevat de kaart ook nog...
€ 1,95
Groninger borgen en tuinen
Groninger Borgen & Tuinen
In de provincie Groningen zijn veel borgen (stenen landhuizen) als steenhuis begonnen. Steenhuizen stammen uit de middeleeuwen en waren versterkte torens bedoeld om bescherming te bieden tegen aanvallen. Omdat stenen duur waren konden...
€ 2,00
Groots genieten in Noord Nederland
Groots genieten in Noord Nederland
Deze gids is jouw ideale hulpmiddel als je op pad wilt gaan in het noorden van Nederland. Blader lekker door deze gids heen en plan een tochtje langs de leukste plekjes van Groningen, Friesland en Drenthe. Wij hebben speciaal voor jou...
€ 3,95
Kerken in Groningen
Kerken in Groningen
de Kerkenkaart van Groningen weer helemaal up to date. De kerken van Niekerk (De Marne), Ulrum, Gereformeerde kerk Westeremden en Middelstum zijn toegevoegd, evenals de torens van Baflo,′t Zand en Toornwerd. Alle bezittingen van de...
€ 4,95
Kiek over Diek
Kiek over Diek
Fiets en wandelroutes langs de Groninger Waddenkust: De provincie Groningen kent een enorme variëteit aan natuurgebieden, historische gebouwen en andere bezienswaardigheden. Niet snel vind je zoveel bijzonder plakken op zo'n kleine...
€ 4,95
Fietserspad deel 1
Fietserspad deel 1
Fietsgids Fietserspad 1 Groningen - Gelderland Volg etappe 1 tot en met 5 van het Fietserspad met deze gids en ervaar alle moois van het Pieterpad vanaf je pedalen .Dit eerste deel van de meerdaagse fietsroute nemt je mee vanaf de...
€ 6,95
G7 fietsroutes
G7 fietsroutes
€ 7,50
Falk Plattegrond Groningen
Falk Plattegrond Groningen
Traditionele stadsplattegrond en moderne Fietskaart in één. Met deze kaart van Groningen en omgeving vang je twee vliegen in één klap. Alle straatnamen van de stad en de omliggende dorpen zijn terug te vinden op de kaart. Zelfs de...
€ 7,99
2 van 3
Laatst bekeken