Filters sluiten
 
van tot
 
3 van 3
Geen resultaten gevonden voor de filter!
ANWB FIETSKAART 1 GRONINGEN
ANWB Fietskaart met Knooppunten
Deze fietskaart toont de provincie Groningen, inclusief het Lauwersmeer. Gedetailleerd kaartbeeld waarin u alles kunt zien wat nodig is voor een plezierige fietstocht: - alle verharde wegen, - alle onverharde fietspaden, - LF-routes voor...
€ 8,99
VVV / FALK FIETSKAART 1
VVV / FALK FIETSKAART 1
Met de VVV / Falk fietskaart Groningen 1 kun je naar hartelust gaan fietsen in Groningen. Natuurlijk worden alle fietsknooppunten vermeld, inclusief kilometer aanduiding tussen de knooppunten. De kaart bevat daarnaast ook nog 4 kant en...
€ 8,99
Waddenwandelkaart 11
Waddenwandelkaart 11
Wandel door Noordoost Groningen en ontdek de mooiste natuurgebieden zoals het Uithuizerwad en het ''Borkum Nationalpark Niedersächsisches Wattenmeer'' op het eiland Borkum. Wandelen is dé vrijetijdsbesteding van recreatief Nederland....
€ 8,99
ALLE FIETSROUTES IN DE REGIO GRONINGEN
ALLE FIETSROUTES IN DE REGIO GRONINGEN
De 25 mooiste fietsroutes van het knooppuntennetwerk. Voor wie van weidse landschappen en prachtige wolkenluchten houdt, is deze fietsgids een must. Maar Groningen biedt meer dan dat: coulisselandschappen, meren en nieuwe natuur. Geniet...
€ 9,50
ANWB E-Bike Groningen
ANWB E-Bike Groningen
ANWB E-Bike gids Groningen Deze handzame ANWB E-bikegids Groningen en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en aangrenzende regio’s. Fiets langs het Lauwersmeer, stippel een route uit naar de Duurswouder...
€ 9,95
ANWB Fietsgids Groningen
ANWB Fietsgids Groningen
ANWB Fietsgids Groningen en de regio Ontdek Nederland per fiets met de nieuwe ANWB Fietsgids Groningen en de regio! Deze handzame ANWB Fietsgids Groningen en de regio staat vol met leuke fietsroutes, verspreid over de provincie en...
€ 9,95
Wandelcursus Groningen
Wandelcursus Groningen
Amsterdam heeft de flair, Groningen heeft the balls. Waar in de Randstad slechts over gesproken wordt, gebeurt in de Martinistad: de meest swingende plek in Nederland. Cafés kennen geen sluitingstijden, de architectuur is speels en...
€ 10,00
ANWB waterkaart Groningen Noord (2)
ANWB waterkaart Groningen Noord (2)
De ANWB waterkaart bevat alle gegevens die voor de plezier- en beroepsvaart op de Nederlandse binnenwateren nodig zijn zoals sluizen, doorvaartafmetingen, jachthavens en waarschuwingsborden, gedrukt op water- en scheurvast materiaal. De...
€ 16,95
ANWB waterkaart Groningen Zuid ( 3)
ANWB waterkaart Groningen Zuid ( 3)
De ANWB waterkaart bevat alle gegevens die voor de plezier- en beroepsvaart op de Nederlandse binnenwateren nodig zijn zoals sluizen, doorvaartafmetingen, jachthavens en waarschuwingsborden, gedrukt op water- en scheurvast materiaal. De...
€ 16,95
Routeboek Pieterpad deel 1
Routeboek Pieterpad deel 1
Deel 1 van het Pieterpad vormt het noordelijk deel van het bekendste wandelpad van Nederland, het koningsnummer van de Lange-Afstand-Wandelpaden over bijna 500 kilometer, onderverdeeld in 26 etappes. Het Pieterpad loopt van Pieterburen...
€ 19,45
TIP!
100 % REISGIDS PROVINCIE GRONINGEN + Groningen Magazine
100 % REISGIDS PROVINCIE GRONINGEN + Groningen...
In de provincie Groningen is van alles te beleven. Natuurlijk in de bruisende studentenstad Groningen, maar ook daarbuiten. In de kuststreek vind je het waddenlandschap, polders en uitgestrekte akkers. Een vlak land waar je zo ver kan...
€ 19,95
3 van 3
Laatst bekeken